Поля отмеченные звездочкой обязательные *

Главна

Жилищен комплекс «HORIZONT» е разположен в уникално, тихо и най-престижно място на Слънчев бряг - във вилна зона "Зора". Тази зона още от времето на на НР България е застроена с вили на високопоставени служители на държавата. В момента на това място има луксозни вили и къщи. Нашият комплекс «HORIZONT» е единственият апартаментен комплекс, който се намира в това красиво място, само на 100 метра от морето и най-добрия плаж на южното крайбрежие на България.

Комплексът се намира между морето и вечнозелени планини, постоянно се охлажда от лек бриз, кристално чистия въздух има лечебно действие при белодробни и други заболявания. Дори и времето на социализма той е бил близо до санаториума за белодробно-болни. Тук ще намерите перфектната комбинация от красива природа, чист морски въздух и просторен, добре оборудван пясъчен плаж.

Жилищният комплекс е отдалечен от шума на оживения курорт, заобиколен е от луксозни вили и в същото време, само 100 метра, и вие сте в началото на известната крайбрежна алея на Слънчев бряг с многобройните си забавления - клубове, ресторанти с разнообразна кухня, барове, кафенета.

Комплексът се състои от 2 секции, с обща площ от 5850 кв. м., предлага разнообразие от студия, апартаменти с една и с две спални, с площ от 40 до 110 кв.м.

Всички апартаменти се продават до ключ, с висококачествени довършителни работи. Всички използвани материали от най-добрите европейски производители. Вътрешни преградни стени са изградени от Ytong, за дългогодишно ползване. Има както мебелирани апартаменти, така и апартаменти без мебели. Всички апартаменти са оборудвани с климатик, полилеи и лампи, в банята има бойлер за топла вода и електрическа печка.

Ние имаме акт 16 и комплексът е готов за живеене.

Според оценките на най-големите аналитични издания, в момента България, особено Слънчев бряг, е най-обещаващ регион за инвестиции в недвижими имоти, така че купуването на имот в България е правилната стъпка.

Предимства на комплекса:

  • Денонощна охрана, която гарантира Вашето спокойствие
  • Подземен паркинг
  • Рецепция
  • Плувен басейн в комплекса
  • Детски басейн
  • Кафе на първия етаж
  • Кабелна (сателитна) телевизия
  • Висококачествени PVC-прозорци
  • Поддържан красив район около комплекса